Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вечер в парка със Софийския духов оркестър

Една идея за онова прекрасно време, в което работният ден е вече приключил, жегата постепенно отстъпва на вечерната омая, иска ви се да отидете някъде, най-добре на открито, да послушате хубава музика, да изпиете една бира... и да ви е празнично.
Ето една идея за вас - от 19 часа Софийският духов оркестър ще свири в парк "Мадрид" (бившият "Заимов"), пред театър "София", при това с прекрасните солисти на Музикалния театър.
Чуйте какво разказа диригентът Юли Дамянов в нашето Радиокафе - за програмата, изтъкана от известни дуети из оперети (и български), филмова музика и класически шедьоври, за наситената програма на Софийския духов оркестър, който все по-често е неизменна част от различни събития (защото придава празничност и радост), за следващите им изяви в Борисовата градина и Банкя и за есенното им европейско пътешествие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.