Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кольо Милев беше издигнат за кандидат на местните избори на БСП

Снимка: БГНЕС

В Сливен БСП издига сегашния кмет Кольо Милев за свой кандидат на местните избори наесен.

Номинациите за кмет на Сливен на БСП за местните избори бяха 8 на брой, но всички си направиха отвод на конференцията. Така генералът от запаса Кольо Милев единодушно бе избран за кандидат на БСП за кметския пост за втори мандат, както и за водач на листата за общински съветници.

Както на миналите избори, Милев е издигнат от гражданската квота на БСП и затова отново заяви, че не иска да бъде възприеман като строго партиен кандидат:

Мисля, че с цялото си поведение през последните години се стремя да докажа, че съм кмет на всички граждани на град Сливен. Дори при работата ми и при срещите ми с хората виждам, че не ме възприемат като строго партиен кандидат, а като човек, който може и им решава проблемите.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44