Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдия-изпълнител е описал собствеността от хотела на Йордан Лечков, предстои търг

Снимка: БГНЕС

Съдия-изпълнител е описал движими вещи и картини от хотела на Йордан Лечков "Спорт палас”. Предстои търг за продажбата им.

Описаните картини и движими вещи от хотела на Лечков са заради неплатени данъци към община Сливен, заяви заместник-кметът Румен Андонов.

За дълговете на общината на гражданското сдружение "Спорт палас“ на Диана Лечкова, сестра на футболиста и бивш кмет, е съставен акт от 16 януари 2012 година. По образуваното година по-късно изпълнително производство те са на стойност над 124 хил. лева.

През 2013 година са извършени две плащания от общо 7 хил. лева. Описът на оборудване, обзавеждане и картини от хотела на Лечков е извършен и предстои насрочването на търг за продажбата им.

Срещу бившият национал е образувано и друго изпълнително производство от края на 2013 за неплатени местни данъци и такси в размер на около 100 хил. лева. Досега няма извършени плащания. В момента фирмата дължи на общината над 333 хил. лева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44