Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кънев след срещата с Местан: На ръба сме на един исторически компромис

Снимка: БГНЕС

Повече от половин час продължи срещата между лидера на ДПС Лютви Местан и съпредседателя на Реформаторския блок Радан Кънев.

След разговорите Кънев заяви:

Това, което в момента мога да кажа е, че се намираме на ръба на един наистина исторически компромис в това Народно събрание. Предстои ни среща на нашата парламентарна група. Предстоят разговори с ГЕРБ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

К. Исмаилов: Промените в Конституцията са неизбежни - в тази посока е натискът на обществото

Измества се темата от нейната цялост в нейните детайли. Това каза за предаването “12+3“ Корман Исмаилов от Реформаторския блок по повод днешното заседание за обсъждане на промените в Конституцията, което продължава. Нашата позиция към момента е..

публикувано на 23.07.15 в 13:43

Председателският съвет за промени в Конституцията завърши без резултат

Премиерът Бойко Борисов не присъства на поредния председателски съвет за промени в Конституцията, който се проведе тази сутрин за около 15 минути, но завърши без резултат. Ново заседание ще има следобед. На срещата не беше постигнато решение за това..

обновено на 23.07.15 в 11:11
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44