Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов четирилентов път ще свързва Русе с Велико Търново

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нов четирилентов път между Русе и Велико Търново ще бъде проектиран до края на тази година и завършен през 2017-а година. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Русе и възложи на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да започне спешно работа по този проект.

До края на годината ще го проектираме. През 2017-а строим, към завършване имам предвид. Четирилентовият път, който да свързва Русе с магистрала "Хемус". Имайте предвид, че това ще направи Русе съвсем различен град. Не минава седмица да не гледам по новините загинал човек по пътя Русе-Бяла.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44