Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов обяви част от кандидат-кметовете на ГЕРБ в област Ловеч

Снимка: БГНЕС

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов обяви в Ловеч имената на кандидатите за кметове за седем от осемте общини в областта.

За кмет на Ловеч е издигнат народният представител Корнелия Маринова, която преди да стане депутат, беше председател на общинския съвет в Ловеч.

Кандидатът на партията в област Тетевен е областният управител на Ловеч Мадлена Бояджиева, а за кмет на Троян е издигнат Димитър Шишков.

Настоящите кметове на Луковит и Угърчин Иван Грънчаров и Валентин Вълчев отново ще са кандидати на ГЕРБ за предстоящите местни избори.

В Априлци от партията издигат Станислава Нанкова, а в Летница – Таня Моврадинова.

Цветан Цветанов не обяви единствено името на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Ябланица:

На първо място ние разчитаме на най-широката подкрепа на всички избиратели, които има в дадено населено място. Това е и основният ни приоритет и това са най-реалните наши партньори в управлението в местната власт.

Цветанов посочи още, че на предстоящите местни избори от ГЕРБ ще разчитат и на подкрепата на неправителствените организации и партии, които няма да участват в изборите:

Защото все пак това е оценка за качествата на нашите кандидати и няма как да се отказваш от подобна подкрепа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44