Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ подкрепя кметът на Русе Пламен Стоилов за нов мандат

Снимка: БГНЕС

Настоящият кмет на Русе Пламен Стоилов е кандидатът, на който отново ще заложат в предстоящата битка за кметския стол от партия ГЕРБ. Това обяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов и представи останалите кандидатури за общински кметове в областта. 

Пламен Стоилов направи това, което беше мечта за много русенци да се случи в Русе и в общината. Пламен направи това, което всъщност е важно за бъдещето на русенци, но е важно за бъдещето на региона, в който живеете тук всички.

Останалите кандидати за кметове на общини са: за Борово - Валентин Великов, за Вятово - Димитър Денев, за Сливо поле - Валентин Атанасов, за Ценово - Петър Петров, за Две могили - Христина Евтимова и за Иваново - Георги Миланов.

В битката за Русе засега са ясни само имената на Божидар Йотов от БСП, Стилиян Стефанов от АБВ и доктор Камен Милков от "Нова алтернатива".

Очаква се Патриотичният фронт и реформаторите да обявят кандидатурите си, като не е изключено двете парламентарни групи да обединят силите си за местния вот през есента.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44