Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

14-годишен с мотопед блъсна полицай

Снимка: БТА

Срещу 14-годишен младеж от град Дебелец е образувано досъдебно производство за неизпълнение на полицейско разпореждане. След 22.00 часа вчера момчето карало мотопед по улицата и не спряло на подаден от пътен полицай знак със стоп-палка. В опит да избяга, то увеличило скоростта и блъснало полицая. Втори служител на МВР успял да го спре и при проверката установил, че мотопедът е без регистрационни табели, а водачът е неправоспособен.

Непълнолетният е задържан за разпит, извършен в присъствието на родител. Полицаят е с охлузна рана на ръката и контузия на крака, но след преглед в "Спешна помощ" е освободен за домашно лечение.

Материалите по случая ще бъдат предадени на прокуратурата, която ще реши каква отговорност да бъде потърсена от тийнейджъра. Досега той няма противообществени прояви.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44