Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Детски площадки бяха обновени в община Смолян

Снимка: БГНЕС

Община Смолян обнови детски площадки в областния град. Ръководството продължава дейностите по ремонт на повредени и изпочупени детски площадки в града и кварталите. Досега на 16 от тях са сменени повредени метали, счупени люлки и пързалки, съобщи секретарят на общината Момчил Николов.

Детските съоръжения са боядисани и освежени с цветни бои, които да създават настроение на малчуганите. Ремонтират се и игрища за баскетбол и волейбол. Общината благодари на хората, които подават сигнали за повредени едрогабаритни детски съоръжения.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44