Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откраднаха автомобил в граничното село Сушица

Снимка: БГНЕС

Първа кражба на кола регистрираха в малкото гранично селце Сушица, откакто то съществува.

Леката кола е била собственост на жена от София, която пристигнала на вилата си за Голяма Богородица и за курбана в общинския център Трекляно.

Според последното преброяване в Сушица живеят 28 души - поравно по 14 от двата пола. Никой от местните не усетил крадците, които се изнесли по единствения асфалтов път от селцето.

В Сушица няма камери за видеонаблюдение, което би улеснило разследващите. Не само в големите градове се краде, а и в малките села, въпреки отдалечеността и тишината в тях, коментира престъплението кметът на Сушица Николай Ангелов.

По случая е образувано досъдебно прозиводство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44