Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар изпепели семейна ферма в панагюрско село

Снимка: Светослав Цветанов

Пожар е унищожил семейна ферма в панагюрското село Бъта рано тази сутрин. Четири крави са изгорели в огъня. Останалите 10 животни са спасени. Унищожена е наличната техника, 200 бали слами и доилен агрегат.

Потушаването на огъня е продължило пет часа. Бързата намеса е предотвратила разпространяването на стихията към съседните сгради.

Към момента причините за инцидента се изясняват. Една от версиите е повреда в електрическата инсталацията, но не се изключва и умишлен палеж.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Два автомобила изгоряха напълно при пожари в Пернишко

Инцидентите са станали в рамките на денонощие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.  Причината за единия от пожарите е техническа неизправност на автомобила. Колата била обхваната в пламъци около 18.20 часа вчера. Инцидентът..

публикувано на 18.08.15 в 14:11

Мъж е с опасност за живота след пожар от неизгасен фас

Мъж е в тежко състояние след пожар в Пловдив.  При пристигането на екипа на Първа РСПБЗН е горяло жилище на приземен етаж, чийто 42-годишен обитател е настанен в болница с опасност за живота.  От първоначалния оглед се предполага, че пожарът е възникнал..

публикувано на 18.08.15 в 12:55

Два пожара в сухи треви са погасили успешно шуменските огнеборци

Два пожара в сухи треви са гасили шуменските огнеборци вчера. Единият е станал след 13:00 часа вчера в землището на село Новосел. Екипът на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Шумен е локализирал пожара и не е допуснал..

публикувано на 18.08.15 в 12:09
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44