Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха при тежка катастрофа край Лом

Снимка: БГНЕС

Двама души са загинали при тежка катастрофа в село Сталийска махала, община Лом. Тежкият инцидент е станал около 8 часа тази сутрин.

21-годишният водач на „Фолксваген Голф“ загубил контрол на мокър и хлъзгав участък от пътя и автомобилът се е блъснал в крайпътно дърво. На място са загинали пътуващият на предната седалка 22-годишен мъж и 33-годишният му спътник на задната седалка. Водачът е с наранявания и е транспортиран в болницата в Лом.

Очевидци свидетелстват, че е имало гонка между две коли, но от полицията не потвърждават тази версия. Според тях причина е несъобразена с пътните условия скорост.

По случая е образувано досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44