Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Павлова: Движението по АМ "Струма" между Дупница и Благоевград ще бъде пуснато през октомври

Автор:
Лиляна Павлова

Движението по АМ "Струма" между Дупница и Благоевград ще бъде пуснато до каря на октомври. Това увери министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Участъкът от Сандански до Кулата ще бъде официално открит в началото на септември. Отсечката е вече в експлоатация, но се извършват довършителни работи. 


В Благоевград министър Павлова каза още, че събарянето на незаконните къщи в Гърмен ще продължи и ще бъдат съборени и останалите 102 постройки. Всички сме равни пред закона, никой право да строи без документи, каза министърът.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44