Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Приключи най-голямото колоездачно събитие в Северна България за годината

Колоездене
Снимка: Архив

Днес се състояха големият и малкият маратон на Шуменското плато, организирни от Шуменския велоклуб "Илчов баир" - най-голямото колоездачно събитие в северна България за 2015 година. Стартът беше бъде даден пред вратите на Историко-археологически резерват Шуменска крепост. Състезателите преминаха близо 60 километра по пресечения терен на Шуменското плато и около селата Лозево, Новосел, Кочово и Троица. Участниците в по-кратката дисциплина изминаха 20 километра и финишираха на фургоните до крепостта. Целта е да бъда представени условията за колоездене на Шуменско плато пред гостите на града, както и пред чужденците.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44