Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЕС предвижда повече средства за страните, които изпитват проблеми с бежанската вълна

Андрей Новаков
Снимка: личен архив

В бюджета на Европейския съюз за догодина са предвидени повече средства за страните, които изпитват проблеми с бежанската вълна, каза в предаването на "Хоризонт" "Преди всички" евродепутатът Андрей Новаков.

Парите със сигурност няма да са по-малко, отколкото бяха през 2015 година. Ясно си даваме сметка, че ситуацията не се е подобрила, вероятно ще бъдат заделени адекватни средства, така че държавите-членки и особено тези, които най-тежко посрещат последствията от имигрантската вълна, да бъдат подпомогнати така, че и хората да получат достойна помощ и това да не е за сметка на населението.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44