Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава издирването на 21-годишния мъж, загубил се в местността Балабаница

Снимка: Теодора Михова

Четвърти ден продължава издирването на 21-годишния Мехмет от велинградското село Света Петка. Момчето изчезна в събота по обед в местността Балабаница под връх Белмекен.

В днешното издирване ще участват спасителни групи от Пловдив, каза кметът на Света Петка Али Тебер:

Планинската спасителна служба в Банско почива, тъй като кучетата са уморени, и сега сме тръгнали вече да обхванем по-голям параметър – към 6-7 км.

Късно снощи се получи сигнал, че млад мъж е открит край Чаира до Сестримо, но се оказа, че това не е Мехмет.

Четвърти ден няма никаква следа от 21-годишното момче, което изчезна на път към паркирания край хижа „Христо Смирненски“ семеен автомобил. Близките на Мехмет настояват в издирването му да се включи хеликоптер.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44