Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима души загинаха в катастрофи в Сливенско

Снимка: БГНЕС

Катастрофи в Сливенско отнеха живота на трима души през последното денонощие.

При катастрофа на пътя Сливен-Бургас малко преди разклона за с. Глушник, 38-годишен водач на мотоциклет Хонда, движейки се към морския град, се блъска челно в идващия срещу него автомобил КИА със старозагорска регистрация, управляван от 70-годишен мъж от с. Ягода. Загиват на място моториста и возещата се зад него 37-годишна жена от Сливен.

Водачът на автомобила е с отрицателна проба за алкохол.

При друга катастрофа около 2 часа през нощта на АМ "Тракия" в землището на село Пъдарево е загинал един човек, а двама са ранени. Произшествието е между движещ се към София товарен автомобил, управляван от 44-годишен водач от Поморие, и сливенски Мерцедес с 26-годишен водач от Нова Загора. Камионът се блъснал в крайпътна мантинела, преобърнал се е и завъртял на пътя. Пътуващият зад него автомобил се блъска в кабината на товарния автомобил. На място загива водачът на товарния автомобил, а спътникът му – турски гражданин и водачът на лекия автомобил са приети с опасност за живота в сливенската областна болница. Причините за катастрофата се изясняват.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44