Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ДБГ: Бламирането на антикорупционния закон е историческо петно върху 43-тото Народно събрание

Снимка: www.livenews.bg

След бламирането на антикорупционния закон от партията на Меглена Кунева Движение "България на гражданите" разпространиха съобщение, в което посочват, че са разколебани дали Реформаторския блок трябва да продължи да участва в управлението на страната.

От партията заявяват, че българският парламент не е събрал достатъчно гласове да подкрепи Закона за предотвратяване на корупцията сред лицата, заемащи висши публични длъжности. Така, според тях е  "лепнато историческо петно върху 43-то народно събрание". От Движението критикуват позицията  на АБВ и Патриотичния фронт. 

Според партията случилото се днес разколебава членовете и симпатизантите в смисъла на участието на реформаторите в управляващото мнозинство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44