Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

20 тежки катастрофи са станали през изминалото денонощие, има и смъртни случаи

| обновено на 07.09.15 в 11:54
Снимка: Радио Видин

20 тежки катастрофи са станали през изминалото денонощие. Ранените са 28 души, има и смъртни случаи, съобщават от Съюза на българските автомобилисти (СБА).

18-годишно момче и 14-годишно момиче от Ямбол загинаха при катастрофа на пътя Сливен - Ямбол снощи. 19-годишният водач на „Пежо 307“ от Ямбол е изгубил управление над автомобила и той се преобърнал в крайпътната канавка. Двамата загинали млади хора са пътували на задната седалка. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна.

78-годишен мъж от Кюстендил е загинал, след като се преобърнал с колата си на пътя между селата Злогош и Драговищица, съобщиха от полицията. Катастрофата е станала вчера вечерта. Възрастният мъж е загубил контрол над автомобила. Съпругата му, на 76 години, която пътувала с него, е с повърхностни наранявания и без опасност за живота.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44