Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подпалиха колата на районния прокурор на Пазарджик

Тази сутрин е подпален автомобилът на районния прокурор на Пазарджик - Георги Кацаров.  Според разследващите палежът е умишлен с цел сплашване или отмъщение.

Инцидентът е станал тази сутрин, около 5 часа. Мерцедесът на Георги Кацаров е бил паркиран пред дома му в Септември. Пламъците бързо обхванали колата . Семейството на прокурора видели горящата кола и се включили в гасенето й. Пожарът обаче бил овладян едва след пристигането на противопожарен екип.

При огледа е открита бутилка със запалителна течност, която е била хвърлена в предната част на колата. Основната версия е, че става дума за умишлен палеж с цел сплашване или отмъщение.

В момента оперативен екип разследва инцидента.

Георги Кацаров е втори мандат районен прокурор на Пазарджик. По време на практиката си той е бил сплашван и друг път, но никога толкова драстично, споделят негови колеги. Очаква се прокуратурата да излезе с официално съобщение по случая.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44