Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обществената трапезария в Панагюрище ще осигури топъл обяд на 78 социално слаби хора

78 социално слаби възрастни хора в Панагюрище ще могат да ползват безплатен обяд през зимния сезон.

Обществената трапезария ще започне да работи от 1-ви октомври. В рамките на 64 работни дни издръжката ще поеме фонд "Социална закрила" към Министерството на труда и социалната политика. През останалата част от зимния период обществената трапезария ще се издържа от община Панагюрище. Всеки ден самотните възрастни хора ще получават топла супа и основно ястие.

Освен в Панагюрище, безплатен обяд ще получават и социално слабите хора от още 7 села в общината, като храната ще им се доставя на място.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44