Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мечка нападна човек в село Беден

Снимка: БГНЕС

Мечка нападна човек в девинското село Беден. Пострадалият Румен Буков е пенсионер и отглежда 7 кози, разказа кметът Румен Каров:

Станало е нощес в 23:30 ч. Собственикът на кози е чул лая на кучето си и е излязъл да види какво става в обора. В това време, точно на входа на обора, се среща с мечката. Мечката го удря с лапа по лицето и го поваля на земята. В момента той е със скъсана устна и с травми по тялото. Три от козите липсват. Хората са изплашени и вече не смеят да излязат вечер или пък навън от селото за добив на дърва и т. н.

Кметът на Беден уточни, че това е втори случай на нападение от мечката над домашни животни и в селото очакват разрешение за нейния отстрел.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44