Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До края на месеца ще бъде готов докладът за КТБ от фирмата за международни разследвания

Снимка: БГНЕС

До края на месеца се очаква окончателният доклад на компанията за международни разследвания за банка КТБ. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов по време на парламентарния контрол.

Междинен доклад не е предвиден в договора. До окончателния доклад са поели ангажимент да бъде готов до края на месец септември, то е съвсем скоро. На оперативна база те предоставят информации и дават консултации на синдиците, разбира се, не е уместно с оглед защитата на интересите на масите на несъстоятелността да ги коментираме на глас и в детайли, тъй като в голяма степен тези, които искат да увредят масите на несъстоятелността, ще могат да се подготвят на база на информацията, която се дава от консултанта. Но искам да ви уверя, че фирмата доста професионално и доста детайлно е предоставила информация. В момента, в който е изготвен окончателният доклад, съм готов да обсъдим как да запознаем народното представителство с него и по какъв начин да го използваме, защото знаете, че се движим по тънък лед на законови ограничения.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44