Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Център за рехабилитация и социална интеграция започва работа в община Крушари

В добричката община Крушари се открива Център за рехабилитация и социална интеграция.

Потребителите на центъра могат да бъдат деца и възрастни с различни увреждания, с емоционално-поведенчески проблеми, жертви на различни форми на насилие, зависимости и експлоатация.

Услугите на центъра ще могат да ползват и обитателите на Дома за деца с увреждания и защитеното жилище в Крушари, както и настанените в Дома за стари хора в съседното село Добрин.

Новият център ще предлага пакет от социални услуги, свързани със социалната интеграция, рехабилитация, педагогическа помощ, психологическа подкрепа. Предвидени са и дейности по трудотерапия и социално включване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44