Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва асфалтирането на пътища в Силистра, които са част от проекта за воден цикъл на града

Снимка: Община Силистра

Започва асфалтирането на два централни булеварда и няколко улици в Силистра, които са част от проекта за воден цикъл на града. От общината предупреждават гражданите, че трябва да премахнат автомобилите си от улиците, за да не пречат на строителните работи.

В следващите дни ще бъдат асфалтирани улиците „Добрич”, „Македония”, „Христо Смирненски” и „Хан Кубрат”. Част от тях бяха разкопани при строителните работи за воден цикъл на града и предстои възстановяване на асфалтовата настилка. Със средства от инвестиционната програма на Общината ще бъдат преасфалтирани част от улиците и междублоковите пространства в кв. „Гагарин”.

Във връзка с предстоящите строителни дейности движението на автомобили в посочените райони ще бъде забранено.

От Общината призовават гражданите да спазват ограниченията и забраните и да не паркират автомобилите си по улиците с ремонти и предупреждават, че колите, които пречат на строителните работи, ще бъдат принудително премахвани за сметка на техните собственици.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44