Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Минка Капитанова очаква победа на изборите в Гърмен, Ахмед Башев - загуба

Снимка: БГНЕС

Повечето секции в община Гърмен приключиха с изборния ден в 19 ч, включително тази в с. Заграде, където гласуват повечето избиратели от ромския квартал.

От Щаба на кмета Минка Капитанова, която прекара на поста половин мандат, са убедени, че тя печели вота. За БНР тя заяви:

Борбата беше много тежка. Мисля, че хората в община Гърмен заслужават своя управник. Аз ще оправдая тяхното доверие. Мисля, че аз оправдах доверието на хората и те имаха нужда от това освобождаване от този страх, който цареше в община Гърмен. Мисля, че хората ще се убедят в това, че наистина се спазват законите и правдата трябва да е винаги на страната на тези, които спазват закона.

Ахмед Башев от ДПС – кмет на общината в продължение на три мандата и половина,  съобщи за БНР, че, по негови данни, губи изборите. От години в Гърмен не е имало балотаж.

Репортажа чуйте в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44