Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йордан Йорданов започва мандата си като кмет на Добрич с ревизия


Йордан Йорданов от Реформаторския блок е новия кмет на Добрич, след като спечели битката с претендента на ГЕРБ Детелина Николова, Пред "Хоризонт" той отдаде победата на активната си кампания

Бяхме сред хората, сред хората. През последната една седмица продължихме със срещите очи в очи, лице в лице. Здрависвах се с всеки един от тях, минахме по всички квартали и изключително много се радвам, че успяхме да ги мотивираме и да излязат да гласуват".

Първото нещо, с което ще се заеме новия кмет, е ревизия, заяви той:

Аз бях дал едно обещание към моите съграждани. Това е, че трябва да направим, за да знаем на какво стъпваме,  ревизия, одит. Да направим пълен одит, да знаем на какво стъпваме, и оттам насетне да надграждаме.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44