Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Попов е кмет на Пазарджик за трети път

Снимка: БГНЕС

Тодор Попов е новият кмет на Пазарджик с над 58% подкрепа. Това сочат резултатите при преброени 90% от протоколите. Той остава начело на града за трети мандат. Пред „Хоризонт“ Попов обеща организационни и кадрови промени и коментира:

Ние сме скромни селски политици, както се казва, но си вършим добре работата и атестатът за това е доверието на хората.

Ниската избирателна активност в Пазарджик, според кмета, се е дължала на „изключително негативната“ кампания, което е подразнило хората.

Вече 7-ми месец продължава проверката. Какво ли не провериха! Да, имам имот в Пателеница, аз съм го декларирал и всички знаят колко струва.

Относно работата в общинския съвет Попов заяви:

Аз с ГЕРБ никога не съм имал проблем, те имат проблеми с мен.  Аз ще си поддържам същата линия, въпрос на интелигентност от тяхна страна е какво ще решат да направят. Въпрос на тяхна политическа тактика е, но считам, че оттук нататък изборите приключиха и трябва да работим.

Опонентът му от ГЕРБ Найден Шопов обяви, че признава изборния резултат:

Отново имаше много нарушения, които бяха идентични с предишния тур. За съжаление, избирателната активност ни изигра лоша шега. Като цяло, резултатът на г-н Попов показа, че той има спад, дори от първия си тур, докато при мен има ръст.

Като общински съветник ще продължавам борбатаси срещу модела Тодор Попов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44