Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

9 ноември е обявен за ден на траур в Сливен

Снимка: архив

9 ноември е обявен за ден на траур в община Сливен със заповед на изпълняващия длъжността кмет на града Румен Андонов. Решението е заради трагичния инцидент на 6 ноември в двора на професионалната гимназия по икономика, при който загина 15-годишната Симона Великова. 

Областният управител Димитър Сяров отмени предвидените церемонии по встъпване в длъжност на новоизбрания кмет на Сливен Стефан Радев и полагането на клетва на новите общински съветници. 

Погребението на убитата Симона ще бъде утре на Новите сливенски гробища. Очаква се на траурната церемония да присъстват много нейни съученици, учители и близки. В Икономическия техникум психолози предстои да започнат работа с учениците за преодоляване на стреса от случилото се.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44