Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Павел баня удари и уби с колата си възрастен мъж

| обновено на 17.11.15 в 09:54
Снимка: Венелина Попова
Кметът на Павел баня Станимир Радевски е блъснал с колата си 63-годишен мъж, който е починал. Инцидентът е станал снощи.

Радевски шофирал служебния автомобил "Нива" на път от Павел баня за село Виден. 63-годишният Георги починал в линейката на път за спешния център. Той се връщал в селото, което е на 2 километра от Павел баня заедно с 19-годишната си внучка, която прибирал от вечерно училище.

Според разказа на заместник-кмета на Павел баня Йорданка Енева възрастният мъж се движел по пътното платно пеша, като бутал колелото си, а до него по банкета вървяло момичето. Нито мъжът, нито колелото са имали светлоотразителни знаци.

При първоначалната проба за алкохол дрегерът е отчел 0 промила. По-късно Станимир Радевски дал кръвна проба в Казанлък.

Кметът на Павел баня спечели четвърти мандат на балотаж с малка преднина пред кандидата на ДПС Исса Бесоолу. Административният съд в Стара Загора даде ход на дело по жалба на щаба на ДПС с искане за ръчно преброяване на бюлетините. Преди да реши дали да уважи иска, в сряда съдията ще разпита застъпници и свидетели по делото.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44