Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Силистра асфалтира пътни отсечки преди зимния сезон

Снимка: БГНЕС

Общо пет пътни отсечки от четвъртокласната мрежа в община Силистра са асфалтирани през последния месец. Стойността на ремонтните работи е над 280 000 лева, отпуснати като целева субсидия от държавния бюджет.

Над 10 000 кв. м асфалт са положени между селата Ястребна и Йорданово, Смилец и Сърпово, Борово-Поп Кралево, Майор Ценович - Бабук и Казимир - Иширково. Със средства от общинската инвестиционна програма са асфалтирани и 15 улици в Силистра.

До началото на зимата трябва да приключат частичните ремонти на още улици в града и в селата на общината.

За планираните ремонтни дейности са осигурени 1 500 000 лева. Средствата са отпуснати от държавния бюджет и от местните приходи на общината.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44