Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мария Милкова от Нова телевизия получи голямата награда "Валя Крушкина"

Голямата награда на четвъртия годишен конкурс "Валя Крушкина - журналистика за хората" взе Мария Милкова от Нова телевизия.

Тежка е отговорността да получиш тази награда, заяви журналистът:

Посвещавам тази награда на моите учители и не само на тях, а на всички учители, тъй като знам защо я спечелих, а именно заради материала ми за Теодосий Теодосиев, който направих с желанието да покажа, че учителите са една много важна част от нашето общество, но често го забравяме.

Наградата млад журналист беше спечелена от Благой Цицелков, a в категорията "Онлайн медия" беше отличена Татяна Ваксберг.

Призът за "Печатни медии" взе Росен Босев, а за "Снимащ журналист" -  Недялко Данов.

В категорията "Радио" е отличена Еленора Тахова, а в "Телевизия" -  Вероника Димитрова.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44