Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха и двама са в болница след катастрофи

| обновено на 27.11.15 в 18:52
Жена загина, а двама души пострадаха при катастрофа в столичния квартал "Павлово", станала около 13 часа.  Два леки автомобила са се сблъскали на кръстовището на булевардите "Александър Пушкин" и "Цар Борис Трети". Заради инцидентът движението в района е затруднено. По първоначална информация катастрофата е предизвикана от навлязъл в насрещното движение автомобил.

Мъж загина при друга катастрофа, станала следобяд на моста над река Мътница по  пътя Гоце  Делчев - граничен пункт Илинден. При удара между два  леки автомобила с българска и гръцка регистрация е загинал 57-годишен мъж от село Илинден. Гръцкият гражданин не е пострадал. Повече от час пътят към границата беше затворен. От полицията разследват причините за катастрофата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44