Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благоевградската полиция издирва мъж, който е пребил баща си и санитарка в областната болница

Снимка: БГНЕС

Полицията в Благоевград издирва мъж, който е пребил баща си и санитарка от спешното отделение в областната болница. 

Дежурният екип на спешното отделение е реагирал на сигнал за мъж в тежко сътояние. 70-годишният Йордан е бил с травми по цялото тяло, които недвусмислено доказват физическо насилие. Пострадалият е транспортиран в болницата, като е извикан екип от лекари специалисти.

При предвижването му към рентгеновото отделение мъж нахлува в болницата и започва да нанася удари върху пациента. По-късно става ясно, че това е синът му. При опит да защити бащата сериозно е пострадала и санитарката от спешното отделение. Тя е с хематом на главата и травми по тялото. Докато служители на болницата се отзоват на виковете й за помощ, побойникът е избягал.

Сигналът за инцидента е подаден в полицията, която обявила синът Николай за издирване. Претърсен е домът им в благоевградския квартал Грамада, но насилникът не е бил там. По неофициална информация от съседи на семейството, Николай бил с психически проблеми.

За случая е уведомена и прокуратурата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44