Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Доброволците от БМЧК в Силистра организират благотворителен концерт

Благотворителен концерт под мотото "Дай криле на мечтите им" организират тази вечер доброволците от Младежкия червен кръст (БМЧК) в Силистра, като приходите от изявата ще отидат за подпомагане на деца от бедни семейства.

Младежите са мобилизирали всичките си приятели за организацията на събитието с цел бъдат събрани колкото се може повече средства, за да бъдат зарадвани предколедно повече деца.

Точно за кои деца ще стане ясно след концерта - публично ще уведомим гражданите. След като имаме сумата, ще се видят най-рисковите групи в областта и ще се определят точно, а преди концерта ще има и благотворителен базар, поясни Симеон, един от доброволците.

Помагат ни училищата, както и различни талантливи деца, които са направили картички и други ръчно направени предмети, допълни друг доброволец Сиана.

В концерта ще участват местни певчески и танцови състави и самите доброволци.

Надяваме се, че преди коледните празници, всеки е уловил малко или много коледния дух и искаме да помогнем на деца, които се страхуват да мечтаят, да могат да материализират своите желания, сподели още Сиана.

В 18.00 часа в залата на Община Силистра днес, 4-ти декември - всички, които имат желание да помогнат и да сбъднат мечтите на децата, нека да заповядат.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44