Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поли Карастоянова: Темата с отстраняването ми от ПГ е приключена

Поли Карастоянова
Снимка: БГНЕС
Предложението на Валери Симеонов за свалянето на политическото доверие от Полина Карастоянова заради прокарване на лобистки интереси при приемането на текста за домашната ракия в Закона за акцизите изобщо не е обсъждан на снощното заседание на ПГ на Патриотичния фронт. Това обясни самата Карастоянова, според която темата е приключена.

Предложението на Красимир Каракачанов беше тази точка да отпадне изобщо от дневния ред, тъй като с позицията, която още миналия четвъртък ВМРО официално разпространи, стана ясно, че те не биха подкрепили изключването на който и да е колега народен представител, в конкретният случай - поради отсъствие на каквито и да са причини. В този смисъл предложението за отпадане на точката от дневния ред беше подкрепена от мнозинството и поради несъстоятелност такъв разговор не се състоя. Работя отлично с мнозинството в парламентарната група на коалиция ПФ
, заяви Карастоянова пред журналисти в парламента.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44