Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов: Кой може да се справи по-добре от това правителство

Бойко Борисов
Снимка: БТА

Кой може да се справи по-добре от това правителство, попита премиерът Бойко Борисов като коментар на прогнозите за предсрочни избори заради състоянието на управляващата коалиция: 

Че се направи конституционна реформа, която  дори не сме мислили, че може да мине в един такъв парламент. Ама всичките искат да ни намират кусури непрекъснато, а да знаят, че са се провалили, да знаят, че няма да могат да се оправят по-добре. Кой може да се справи по-добре от това правителство. Радан Кънев - в изолацията, в която изпадна? БСП - ми видяхме ги преди една година и аз изброих къде се провалиха тотално. Или ДПС? С кой, като има предсрочни избори, с кой? Само преди година са били тези другите партии.
В телевизионно интервю тази сутрин лидерът на ДПС Лютви Местан прогнозира предсрочни избори.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44