Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Черногорската полиция арестува бившия президент на Сърбия и Черна гора Светозар Марович

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Полицията в Черна гора арестува Светозар Марович, който беше държавен глава по времето, когато републиката беше в обща държава със Сърбия. Той е заподозрян в злоупотреба с власт.

Марович е обвинен в съмнителни покупки на земя и строителни сделки в известния черногорски курорт Будва. По-рано във връзка със случая бяха задържани синът му Милош, брат му Драган и снаха му, както и кметът на града. Дъщерята на бившия президент и други членове на семейството също са разследвани.

Адвокатът на Марович заяви, че клиентът му отрича всички обвинения и каза, че няма материални доказателства за подобни твърдения.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44