Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преди Рождество ученици от Силистра организират благотворителен концерт в подкрепа на болно дете

За поредна година Ученическият парламент в Силистра организира Коледен благотворителен концерт в подкрепа на болно дете. Този път младите активисти ще събират средства за седемгодишния Драгомир Николаев, който е с тежка вродена анемия.

Това е поредната благотворителна инициатива на Ученическия парламент в дните преди Рождество. В концерта ще вземат участие музикални и танцови формации от местните училища с надеждата да съберат средствата, необходими на 7-годишния Драго за пътуване и медицински преглед в болница в Брюксел. За целта семейството на момчето се нуждае от 1500 евро.

Ще се опитаме да помогнем, каза председателката на Ученическия парламент Доника Николаева:

Цената на билета е 2 лева. Също така имаме и покани за хората, които искат да дарят по-голяма сума. Нека всички, които искат да помогнат и са съпричастни с нашата кауза, да заповядат на 18-и, петък, от 18.00 часа в златата на Общината.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44