Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха повторно убилия с колата си 70-годишен мъж в Пазарджик шофьор

Задържан е повторно 27-годишният Иван Янакиев от Пазарджик, който в петък вечерта уби с автомобила си 70-годишен мъж. Шофьорът е системен нарушител на пътя, санкциониран заради шофиране в нетрезво състояние с висока скорост и без книжка.

След тежкия инцидент в петък Янакиев беше задържан за 24 часа и освободен след това, тъй като наблюдаващият прокурор отказа да удължи мярката му за неотклонение.

Днес през деня Окръжната прокуратура наложи на Янакиев 72-часов арест, като във вторник пред сградата на съда в Пазарджик ще бъде организиран граждански протест с искане за строги наказания на убийците на пътя.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44