Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Протестиращи в Пазарджик искат по-тежки наказания за нарушителите по пътищата

| обновено на 22.12.15 в 15:29
Пред сградата на съда в Пазарджик се образува жива верига от над 100 души, които въпреки работния час са с плакати: "Да спрем корупцията и мафията“. Хората подкрепят близките на убития в петък Никола Лазаров и са гневни, че шофьорът Иван Янакиев, който е известен с арогантното си шофиране под въздействието на дрога и алкохол, бе освободен от ареста за по-малко от 24 часа. Синът на убития Никола - Еленко Лазаров настоява за среща с директора на пазарджишката полиция:

Има видеоклипове, които съм представил, където трябва. На тях се вижда как Киро Лозенеца върви и тъпче кръвта на баща ми. Той е криминално проявен. Органите на реда го знаят. Вижда се как се разкарва между разследващите и дава акъл как да си вършат работата. За това вече се съмнявам, че кръвната проба е подменена и искам ДНК тест от косата на подсъдимия за наркотици.

След общественото недоволство вчера Иван Янакиев бе повторно задържан от прокуратурата. Ще настояват да му бъде наложен постоянен адрес.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44