Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Дупница ще има топъл обяд за нуждаещите се до края на април

Снимка: архив

Обществена трапезария ще продължи да осигурява топъл обяд за 99 души в Дупница до края на април идната година. От безплатната храна могат да се възползват лица и семейства, получаващи месечно подпомагане, такива с доказана липса на доходи и близките, които да се грижат за тях, самотно живеещи и семейства, получаващи минимални пенсии, както и скитащи и бездомни деца и възрастни. Те ще трябва да подадат заявление и декларация по образец в деловодството на Община Дупница до 17.00 часа на 28 декември 2015 година, уточняват от администрацията. 

Специално назначена комисия с представители на социалната служба и организации на хора с увреждания и в неравностойно положение ще направят оценка дали подалите заявление отговарят на изискванията. Обикновено включените са едни и същи лица, трайно бедни и бездомни, които разчитат единствено на услугата "обществена трапезария", коментират от администрацията. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44