Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души загинаха при катастрофа край село Мурсалево

| обновено на 26.12.15 в 15:24
Снимка: БГНЕС

24-годишен младеж загина на място, а негов връстник бе тежко ранен при катастрофа в района на Мурсалево. Произшествието станало малко след 19:30 часа в петък на четвъртокласен път, свързващ селата Крумово, Бураново и Боровец, община Кочериново. Лекият автомобил, с който са пътували двамата, се е блъснал последователно в две дървета и се е разцепил. 

Днес тежко пострадалият мъж е починал в болницата в Благоевград. 

Загиналите са от село Бураново. Пътният инцидент стана между селата Крумово и Бураново. На излизане от дясна крива, лекият автомобил "Хонда" с кюстендилска регистрация навлязъл в насрещното платно, като опитът на водача да го овладее не успял и колата напуснала пътя и се блъснала в дърво. Двигателният отсек се е откъснал, а каросерията се е усукала около второ дърво. 

Движещ се след катастрофиралия автомобил водач е подал сигнал за катастрофата.

Образувано е досъдебно производство в РПУ в Рила за установяване на причините за тежкия пътен инцидент.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44