Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Младежи загинаха в последните минути на старата година и в първите на новата

Снимка: БГНЕС

17-годишен младеж от Бургас загина в тежка катастрофа на пътя Айтос-Бургас минути преди настъпването на 2016-та година, съобщи МВР.  В 23.58 часа снощи, лек автомобил Пежо е катастрофирал самостоятелно, в резултат на превишена скорост. В колата, пътуваща към Бургас, са се возели четирима младежи, на възраст от 15 до 19 години. При инцидента, на място е загинал 17-годишният бургазлия, а 19-годишният младеж е настатен за лечение в отделение Реанимация. Останалите двама не са пострадали сериозно и са отведени във Второ районно управление в Бургас, за изясняване на детайли по пътния инцидент. Според двамата непълнолетни, колата е шофирана от загиналия.

Момче на 15 години почина в първите минути на Новата 2016 година в Банско. Сигналът от Филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Банско е получен в полицейското управление около 50 минути след полунощ, съобщи Йорданка Шаркова - говорител на Областната дирекция на МВР-Благоевград. 

Приключила е аутопсията на момчето и данните са показали, че няма извършено криминално деяние. Най-вероятната причина е здравословен проблем.

При пристигането пред болницата в Банско, момчето вече било мъртво.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44