Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Повечето електрически аварии в област Монтана са отстранени

Снимка: БГНЕС

В област Монтана повечето аварии по електропреносната мрежа са отстранени. Обстановката постепенно се нормализира.

Със сигурност до утре няма да има ток в село Портитовци, община Бойчиновци. Електрозахранването е възстановено в половината села от община Монтана, очаква се късно тази вечер навсякъде да има ток. 

Основните улици в областния град са нормално проходими, общинската фирма „Чистота“ започва работа по осигуряването на проходимостта в големите квартали. Утре няма да има учебни занятия в общините Брусарци, Вършец и Якимово.

Всички пътища в региона са проходими при зимни условия, включително пътят през прохода Петрохан, където беше паднала лавина.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44