Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отложиха делото срещу акушерката Емилия Ковачева

Снимка: БГНЕС / Снимка: БГНЕС

Съдът не даде ход на делото срещу акушерката Емилия Ковачева, обвинена в нанасяне на побой на новородено. Началото на процеса бе отложено поради искането на защитата за запознаване с част от доказателствените материали, събрани от досъдебното производство. Става дума за записите от видеокамери в болницата, в която е работила Ковачева. Самата акушерка твърди, че не е била детето и говори за родови травми.

Бащата на пострадалото бебе Никол - Румен Димитров прояви изразен сарказъм след пледоарията на адвоката:
Първото, което е, да отиде при господин Плевнелиев и да поиска орден "Стара планина" госпожата за извънреден труд, че е положила. Това го казвам напълно сериозно. Другото, което е, да я канонизираме - ще кажа защо. Защото всички млади хора, както и ние, се върнахме към църквата да се молим, детето ни да оживее. Дайте да мислим малко положително Това не е ирония, това е напълно сериозно. Плюс това то си има записи, така че ако иска вечер, може да си ги пуска на децата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44