Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Аз уговорих с турския премиер внасянето на ваксините

Снимка: БГНЕС

Напрежението около внесените от Турция ваксини е създаден изкуствено, заяви премиерът Бойко Борисов. Той отхвърли внушенията, че партия ГЕРБ е предизвикала проблем, за да атакува министъра на здравеопазването Петър Москов:

Има някакви внушения от вън, че едва ли не ние го правим това на Москов. За тези ваксини аз съм говорил с турския премиер, за да можем да подсигурим при екстремна ситуация да имаме такива. Сестра ми е доктор. Моят племенник има бебе и е ваксинирано с такава ваксина. Ще излезем и от тази ситуация. Вот, ако има, без отсъствие всички депутати от групата  се надявам, нашите доктори и всики, които са там, масово да подкрепят Москов, защото то е и мое дело.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44