Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До 19 часа няма да бъдат пропускани товарни автомобили през граничния пункт Кулата-Промахон

| обновено на 29.01.16 в 18:16
Снимка: БГНЕС

През граничен пункт Кулата-Промахон няма да бъдат пропускани товарни автомобили до 19 часа, съобщи говорителят на Гранична полиция Лора Любенова:

Днес в 15 часа протестиращи са блокирали пътя преди граничния пункт Промахон. Няма да бъдат пропускани товарни автомобили и в двете посоки. Леки коли и автобуси засега преминават без проблем. По информация от контактния център за полицейско и митническо сътрудничество на ГКПП Промахон блокадата за товарни автомобили ще продължи до 19 часа, за да не се образуват опашки на КПП Кулата служители на областна дирекция на МВР в Благоевград ще спират товарните автомобили, пътуващи в това направление на паркинги преди пункта. Трафикът за всички превозни средства през ГКПП Илинден-Ексохи ще бъде преустановен поради стачни действия днес от 18 до 21 часа - каза говорителят на Гранична полиция Лора Любенова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44