Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Застреляха 30-годишен мъж на пазара в Кърджали

| обновено на 08.02.16 в 17:15
Снимка: БГНЕС

30-годишен мъж е застрелян в района на пазара в Кърджали. Инцидентът е станал около 12.30 часа в една от близките улички. Мъжът е загинал на място. 

Според жители на квартала, където стана убийството, извършителят е 17-годишно момче. Стреляно е от около метър разстояние с незаконно притежаван пистолет "Макаров". Мъжът е улучен в гърдите и стомаха и е починал на път за болницата. Преди фаталния сблъсък между двамата възникнал спор, последвал бой, след което били възпроизведени няколко изстрела. 

Според запознати, скандалът е бил заради отвлечено непълнолетно момиче, което е трябвало да се омъжи за брата на убития:
Преди я бяха откраднали, но не знам дали са върнали това момиче. Как са се спречкали тука, не мога да ви кажа. Такова нещо в Кърджали не съм чувал да се е стреляло досега. Аз направо се учудих, че на пазара се е стреляло. Сега може би ще продължат да стават убийства. Другият клан сигурно няма да отстъпи. Те са два рода, не знам как ще продължи.

Окръжната прокуратура в Кърджали започна разследване за умишлено убийство. Установяват се свидетели на стрелбата, а извършителят се издирва.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44