Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делян Пеевски: Административни забрани не могат да ме откажат да защитавам докрай националните интереси

Снимка: БГНЕС

В позиция до медиите депутатът от ДПС Делян Пеевски заявява, че ако има забрана за влизане в Турция, то тя по недвусмислен начин показва, че позицията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е била правилна и е постигнала своята цел - защита на българските национални интереси. Пеевски подчертава, че категорично подкрепя позицията на Ахмед Доган. 

Делян Пеевски заявява още, че дори да е бил малка част от този процес, се радва, че с действията си е допринесъл за запазване на целостта на партията и е препятствал ДПС да бъде поставено в услуга на чужди интереси. 

Фактът, че ДПС е и ще остане българска партия, очевидно среща своето противодействие. Но нито антибългарската позиция на Лютви Местан, подкрепяна и от посланика на Република Турция, нито каквито и да било административни забрани спрямо мен, могат да ме откажат да защитавам докрай националните интереси, пише още депутатът от ДПС Делян Пеевски.
Информацията е на БТА

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44